Bahsine Üyelik

 Sorunsuz bir biçimde Bahsine üyelik işlemlerini yapabilmek için Türkçe tasarlanmış ve ara yüzü çok sade olan resmi web alanının kullanılması lazım. Tek tıkla erişim sonrasında ofisin talep etmiş olduğu bilgileri yazarak rahatlıkla hesabınızı açabilirsiniz. Bu anlamda merak uyandıran detayların tümü ise makalemizde bulunuyor. 

Bahsine Üyelik Şartları Nelerdir?

Bahsine firmasından üyelik alabilmek için kesinlikle en az 18 yaşında olmak gerekiyor. Bunun yanı sıra vatandaşlık numarası bulunmayan kişilerin kayıt alması söz konusu değildir. Her bir kişi sadece tek üyelik alabilir ve çoklu hesap açılmasına müsaade edilmez. Buna ek olarak Bahsine hesap açma süreci içinde mutlaka bilgilerin doğru olmasına da dikkat edilmelidir. 

Bahsine Üyelik Kimlik Bilgileri Bölümü Nasıl Doldurulur?

Bahsine üyelik işlemlerinde her zaman kimlik bilgileri öne çıkar ve şu verilerin yazılması şarttır;

  • Cinsiyet kısmı üzerinden gerekli işaretleme yerine getirilmelidir.

  • Bunun ardından isim ve soyadı, resmi kimlik kartında nasıl yazılı ise aynı şekilde ifade edilmek zorundadır.

  • Doğum tarihi kısmı gün, ay ve yıl olacak şekilde doldurulur. 

Böylelikle ilgili bölümdeki işlemler de sona ermiş olacaktır. 

Bahsine Üyelik Hesap Bilgileri Bölümü Nasıl Doldurulur?

Bahsine sitesinden üyelik almak için hesap bilgilerinin tanımlanması lazım. Bunların başında elbette kullanıcı adı gelir. En çok dikkat edilmesi gereken nokta ise şifredir. Buna göre belirtilmiş olan kurallara göre minimum 8 karakter içermek zorundadır. İçinde sadece rakam ya da harf kabul edilmediğinden bir kombin olmalıdır. Şifrenin oluşturulması ve doğrulanmasından sonra en son aşamaya geçebilirsiniz. 

Bahsine Üyelik İletişim Bilgileri Bölümü Nasıl Doldurulur?

Bahsine üyelik süreci iletişim bilgileri yazılmadan tamamlanamaz. Bu noktada önce ikamet etmiş olduğunuz adresi girmelisiniz. Bunun belirtilmesinden hemen sonra ise şehir kısmına gerekli bilgiler yazılmalıdır. Posta kodunun eklenmesiyle beraber hem aktivasyon için hem de şirketin size belli konularda bildirim yapabilmesi adına email adresini yazmak zorundasınız. 

Tüm bunların sonrasında ise cep telefonunun girilmesi gerekiyor. En alttaki sözleşmenin okunması ve onaylanmasından sonra size bir email yollanacaktır. Bunun içindeki özel linke tıklayarak aktivasyonu şifre ve kullanıcı adını girerek tamamlamış olursunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar